Schaapsbrug 5, Heibloem
+31 (0)475 49 53 09
+31 (0)6 51 384 447
info@vullers.com

Over boomkwekerij vullers

Bert en Tilly Vullers zijn begin jaren 80 begonnen met het kweken van planten. Eind jaren 80 is er een nieuwe start gemaakt op de huidige lokatie in Heibloem. In de begin jaren werden er vooral planten in de volle grond gekweekt, in de loop van de tijd is dit verschoven naar pot.

We zijn gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment coniferen en heesters (10%) in pot. Al het plantgoed wordt gekweekt in pot 9 of 7 vierkant, veel soorten worden getopt voor een compactere groei. Dit plantgoed wordt wordt afgezet aan kwekers in geheel Europa.

Het grootse gedeelte van de stekken worden op eigen kwekerij gemaakt, we beschikken hiervoor over ongeveer 4 hectare moederplanten waarvan de stekken worden geknipt. Het plantgoed wordt gekweekt in 1 hectare kas (waarvan 0,5 hectare cabrio-kas),
0,4 hectare tunnels en 4 hectare containervelden.
Het grootste gedeelte van het plantgoed wordt gekweekt op gesloten containervelden. Er wordt gebruikt gemaakt van langzaamwerkende meststoffen voor een geleidelijke groei en een mindere belasting voor het milieu.

We verkopen alleen aan kwekers en tuincentra. Als u als particulier informatie wilt over de door u gekochte producten kunt u terecht bij u tuincentrum.

Neem contact op

Een impressie

8

7

6

5

4

3

2

1